ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE BEYAZ TV EKRANLARIND...

Geri

ÇAMLIDERE BEYAZ TV EKRANLARINDA…

8 Eylül 2017

ÇAMLIDERE BEYAZ TV EKRANLARINDA…

İŞTE ÇAMLIDERE, İŞTE TANITIM ….

Beyaz Tv ‘de yayınlanan ve Mert Savaş ‘ın hazırlayıp Sunduğu “Cennet Köşeler” Programı Çamlıdere Festivali ve Bu yıl İlçemizde ilki düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası 4. Ayak Aluçdağı Yarışlarını konu alan ve tanıtımı  için yapılan Program  09 EYLÜL 2017 ( Bugün ) saat : 15.30 da Beyaz tv ekranlarında yayınlanacak. 

Esprili anlayışı, program yapımcılığı ve televizyonculuk anlayışına yeni bir bakış açısı getiren, son zamanların gözde program yapımcısı ve sunucu, Mert Savaş kendi Hazırlayıp Sunduğu “Cennet Köşeler” Programının çekimlerini yapmak için İlçemizi tercih etti.

Çamlıdere Festivalimizle aynı tarihlere denk gelen çekimlerde çok renkli anlar yaşanırken Çamlıdere’nin bütün güzelliklerini de kameralara yansıtan ünlü sunucu Mert Savaş Hazırladığı Programı 09 EYLÜL 2017 Saat: 15.30 da Beyaz Tv ekranlarında yayınlanacak…

Yaklaşık 1 saat sürecek olan Programı içeriğinde İlçemizde bulunan sekiz müzenin anlatımlı görüntüleri, Çamlıdere festivalimiz, Konserlerimiz, Doğa tutkunları için yeşilin her tonunu barından Çamlıdere Doğamız yer alacak.

Bütün Çamlıdere’li hemşerilerimize misafirlerimize ve tüm Türkiye’ye iyi seyirler dileriz.