ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE BELEDİYESİ FUAR ALAN...

Geri

ÇAMLIDERE BELEDİYESİ FUAR ALANINDA YERİNİ ALDI.

25 Kasım 2016

24-27 KASIM 2016 TARİHLERİ ARASINDA ANKARA’ DA DÜZENLENEN 07. ULUSLARARASI GIDA VE YÖRESEL ÜRÜNLER FUARINA KATILDIK STANDIMIZI AÇTIK…
Çamlıdere Belediye Başkanımız H.Caner Can ilçemizin tanımını her alanda yapmaya devam ediyor ulusal televizyon, gazete ve mecmualarda tanıtımlarını sürdürürken bir taraftan da Türkiye genelinde düzenlenen fuarlara katılım sağlayarak tanıtım yapıyor.
24-27 KASIM 2016 Tarihleri arasında Ankara Atınpark AFNA salonunda düzenlenen 07. Gıda ve Yöresel Ürünler Fuarına İlçemizin ve yöresel ürünlerimizin tanıtımını yapmak için stant kurduk. Bugün Başlayan Fuar 27 KASIM 2016 Pazar Gününe kadar devam edecek.
Resmi Açılışın yapılmasıyla birlikte halka açılan Fuar stantları, ziyaretçilerine kendi alanlarında yöresel ürünlerini sunarken, Çamlıdere daha ilk günden farkını belli etti, yoğun ziyaretçi akınına uğrayan standımızı Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İlk Bahar, Genel Müdür Yardımcısı Durali Keleş, ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan, Belediye Meclis Üyemiz Davut Atasever standımızı ziyaret ettiler.
Altınpark ANFA A- Blok ta yer alan Çamlıdere Belediyemizin standına başta Çamlıdereli hemşerilerimiz olmak üzere, dernek başkanlarımız muhtarlarımız ve misafirlerimizi fuar alanındaki standımıza bekliyoruz…