ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE BELEDİYELER ARASI PR...

Geri

ÇAMLIDERE BELEDİYELER ARASI PROJE YARIŞMASINDA 454 PROJE ARASINDA İLK 5'e FİNALE KALDI!!!

28 Mart 2017

GEÇMİŞTEN GELECEĞE KÖPRÜ ÇAMLIDERE PROJE DOSYAMIZ TÜRKİYE GENELİNDE 5.OLDU...
" Nisan ayı içerisinde yapılacak üst komisyona girmeye hak kazandı... 

Türkiye genelinde düzenlenen Etkin Belediyeler Proje Yarışmasına Katılan Çamlıdere Belediyemiz Yaptığı yatırım ve hizmetleri Proje haline getirerek etkin Belediye Yarışmasına katıldı. 450 Belediye nin arasından Büyükşehir Belediyelerinin hazırlamış oldukları projeleri bile geride bırakarak Türkiye genelinde ilk 5 (Beş )  Projenin arasına giren “Geçmişten Geleceğe Köprü Çamlıdere” Projemiz bir üst kurula çıkmaya hak kazandı.  

Bundan sonraki aşamada Nisan ayında yapılacak değerlendirmeler içerisinde yer alan Çamlıdere’ye yapılan hizmetlerin proje dosyası 25-26 Nisan 2017 günü Antalya’da yapılacak olan üst komisyon değerlendirmesine katılmaya hak kazandı.

Çamlıdere Belediye Başkanımız H. Caner Can konuyla ilgili “ Biz Yapacağımız şeylerin dosyasını hazırlamadık, bu yarışma için, yaptığımız ve hayata geçirdiğimiz yatırımların bir dosyasını hazırlayıp gönderdik ve gördük ki Türkiye genelinde 450 Belediyenin arasından ilk 5 (beşinci ) sıraya girdik bundan sonraki aşamamızda da inşallah Türkiye birinciliğini ilçemize kazandıracağız dedi.”