ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE BAHARA HAZIRLANIYOR,...

Geri

ÇAMLIDERE BAHARA HAZIRLANIYOR, ON BİN ADET GÜL İLÇEYE DİKİLMEYE BAŞLANDI…

7 Mart 2017

Çamlıdere Gül bahçesi oluyor Belediyemiz tarafından başlatılan bahar temizliğinin ardından şimdide park ve bahçelerimizin peyzaj düzenlemesi ve ağaç dikimlerinin yanında on bin adet gül ilçemiz giriş çıkışlarından sonra cadde ve sokak aralarında bulunan parklara dikiliyor.

Çamlıdere gül bahçesi olacak…

Yaptığı sayısız hizmet ve kazandırdığı eserlerle ilçemize Avrupa şehri görünümü kazandıran Başkanımız H. Caner Can şimdide ilçemize on bin adet gül getirdi.

Başkanımız H. Caner Can hız kesmeden hizmet etmeye, yeni projeler üretmeye ve Çamlıdere’ye yeni eserler kazandırmaya devam ederken çevre ve peyzaj düzenlemelerini de ihmal etmeden ilçemizin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Başkanımızın gayretleri sonucunda İlçemize getirilen on bin adet gül, ilçe içinde bulunan park ve bahçelere dikilmeye başlanarak peyzaj alışması yapılıyor. Dikilecek olan on bin adet gül ile Çamlıdere adeta Gül cennetine dönecek. Getirilen güllerin bir kısmı da evlere dağıtılarak, her evin önünde gül Bahçeleri oluşturulacak.

Belediye Başkanımız H. Caner Can; “ Çamlıdere’yi güller diyarı yapacağız ilçe girişinden tutun, merkez caddelerine ve çıkış caddesine kadar Çamlıdere çok farklı bir görünüme kavuşacak, çabalarımız sonuncunda getirilen güllerin bir kısmını biz kendi park ve bahçelerimize dikeceğiz bir kısmını da Çamlıdere halkımıza dağıtacağız ve dağıtılan bu gülleri halkımız kendi evlerinin önlerinde bahçelerine dikecekler. Yani her evin önünde bir gül bahçesi olacak, Çamlıdere’ye girdiğinizde gül kokusu karşılayacak insanları.” dedi.