BÜYÜK ÇAMLIDERE FESTİVALİNİN 1...

BÜYÜK ÇAMLIDERE FESTİVALİNİN 1.GÜNÜNDE DÜZENLENEN SİNSİN GECESİNE KATILIM YOĞUN OLDU.

6 Ağustos 2018

Geleneksel olarak düzenlenen Büyük Çamlıdere Festivali'nin 1. gününde sinsin gecesine katılım yoğundu.

Belediye Başkanımız H. Caner Can, Ankara Milletvekilimiz Zeynep Yıldız, Belediye Başkan Yardımcımız Arif Ekiciler, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, İlçe Emniyet Müdürlüğü Başkomiser İsmet Bakkal, İlçe Jandarma Komutanı Onur Şimşek ve Vatandaşlarımız Davetlilerin katılımı ile geleneksel olarak düzenlenen sinsin gecesi katılımın yoğun olması ile havai fişek gösterisi, Belediye Başkanımız H. Caner Can, Milletvekilimiz Zeynep Yıldız'ın konuşmaları ve geleneksel olarak oynanan sinsin oyunu ile son buldu.