ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BU HAFTA BASININ GÜNDEMİ ÇAMLI...

Geri

BU HAFTA BASININ GÜNDEMİ ÇAMLIDERE OLDU...

24 Temmuz 2017

BU HAFTA BASININ GÜNDEMİ ÇAMLIDERE OLDU...

Başkent’in saklı cenneti Çamlıdere’de, Murat 124 sahipleri Aluçdağı Milli Park'ında kampta bir araya gelerek hem ailece doğanın tadını çıkardı hem de Çamlıdere’nin tarihi yerlerini ve müzelerini gezen Murat 124 ve Klasik araba sevdalıları Saklı Cennet Çamlıdere'den memnun ayrıldılar. Bu da İhlas Haber Ajansı (İHA) ve Bir çok basın yayının gözünden kaçmayarak haftanın gündemine taşındı.

İHA:
MURAT 124 SEVDALILARI BAŞKENT'İN SAKLI CENNETİ ÇAMLIDERE'DE BULUŞTU...

Başkent’in saklı cenneti Çamlıdere’de, Murat 124 sahipleri kampta bir araya gelerek hem ailece doğanın tadını çıkardı hem de Çamlıdere’nin tarihi yerlerini ve müzelerini gezdi.
Ankara’ya 95 kilometre uzaklıktaki Çamlıdere, hem şehre yakın oluşu hem de şehir kalabalığından uzakta oluşuyla gezilecek güzel yerlerden birisi haline geliyor. İlçede çok sayıda tarihi yer ve müze bulunuyor. Türkiye’nin ilk Doğa ve Hayvan Müzesi, Çamlıdere Kültür Evi, Terazi ve Tartı Müzesi yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Aluçdağı Milli Parkı'nın da bulunduğu ilçeyi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen insanlar ziyaret ediyor. Murat 124 severler de bu doğa ortamında bir kamp gerçekleştirdi.
Çocuklar eğlendi, aileler dinlendi
Çamlıdere Belediyesi ve Klasik Otomobiller Murat 124 Sevdası Derneği'nin ortaklaşa organize ettiği, “Çamlıdere Murat 124 Kampı” Aluçdağı Milli Parkı'nda yapıldı. Murat 124 sevdalıları, her model klasiklerle kampta buluştu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileler kaynaşırken, çocuklar da oyun oynayıp eğlendi. Kimileri hamak kurup doğanın tadını dinlenerek çıkardı, kimi gençler de o hamağı ağaca bağlayıp file yaparak, voleybol oynadı. 7’den 70’e herkesin bir araya geldiği kampta gerçekleştirilen halat yarışı da renkli görüntülere sahne oldu. Mangal keyfinin ardından Çamlıdere'yi klasik araçlarla konvoy halinde gezen aileler ilçede bulunan tarihi yerleri de ziyaret etti. 2014 yılında kurulmuş olan kulübün çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiğini aktaran, Murat 124 Sevdası Fun Club Başkanı Sinan Demir, Aluçdağı Milli Parkı’nın bu yıl gerçekleştirdikleri ikinci kamp olduğunu belirterek, “Biz tamamen facebook üzerinden tanışmış ve 16 bin üyeye sahip bir kulübüz. Bugün burada Türkiye’nin farklı şehirlerinden yaklaşık 50 araçlık bir aile kampı düzenledik. Çeşitli aktiviteler yapıyoruz, oyunlar oynadık, kamp ateşi yaktık, saz çaldık ve çok güzel bir etkileşim oldu. Kampın ardından ilçede bulunan Şeyh Ali Semerkandi Hazretlerini yine klasik araçlarla konvoy halinde ziyaret edeceğiz” ifadelerinde bulundu.