ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BİRLİKTE BİZ DAHA GÜÇLÜYÜZ…

Geri

BİRLİKTE BİZ DAHA GÜÇLÜYÜZ…

25 Mart 2017

Başkan Caner Can Çamlıdere Spor, Köy Dernek Başkanları ve STK kuruluşlarımız ile bir ayara geldi…

Belediye Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere Spor, Çamlıdere Köy Dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi. Ankara Konağı Kır Bahçesinde yapılan toplantıya katılımda oldukça yoğundu.

Çamlıdere Sporun 40 yıldır sahalarda oluşunun Çamlıdere’nşin Spora verdiği önemin göstergesi olduğunun belirtildiği toplantıda, Çamlıdere Sporun Kurucu Başkanı, Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın Babası Mustafa Can da rahmetle anılarak ondan miras kalan Çamlıdere Sporun 40. Yılına Özel yapılacak olan Mustafa Can dostluk Turnuvası konuşuldu.

Toplantıya damgasını vuran bir Başka konuysa 8 Nisan 2017 Cumartesi günü Ankara ATATÜRK Spor salonunda yapılacak olan “Çamlıdere’liler Buluşuyor” toplantısı vurdu. Çamlıdere’nin sadece İlçe merkezinden ibaret olmadığının vurgusunun yapıldığı toplantıda, başta Ankara olmak üzere, diğer ilçelerde Yaşayan Çamlıdere’lileri de bir araya getirmek, tanışma kaynaşma ve buluşma toplantısı olarak yapılacak olan toplantıda, Çamlıdere’nin ufkunu göstermek amacı vurgulandı. Sadece Ankara Merkezde 200 bin civarında Çamlıdere’li olduğu, bu hemşerilerimizi bir araya getirerek 8 Nisan 2017 Cumartesi Günü yapılacak olan toplantıda. Katılımın ne kadar fazla olursa Toplantımızın amacına o kadar çok ulaşmış olacağını belirten Başkan Caner Can  “ İlçemiz son zamanlarda yaptığı atılımla Ankara ilçeleri arasında en çok konuşulan ilçe olmuştur. Bunun devamı ve birliğimiz için 8 Nisanda büyük bir gece yapacağız. Bu gece bizi birbirimize daha çok bağlayacak ve dayanışmamızı biraz daha artacaktır. Bu gecede tüm Çamlıdere’lileri görmek istiyorum” dedi.