ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BİR KLİP DAHA ÇAMLIDERE’DE ÇEK...

Geri

BİR KLİP DAHA ÇAMLIDERE’DE ÇEKİLDİ…

18 Haziran 2017

BİR YILDA ON İKİNCİ KLİP…

Muhteşem doğası ve tarihi mekânlarıyla, kültürel değerleri yansıtan müzeleri ile Çamlıdere, ses sanatçılarının ve klip yönetmenlerinin ilgi odağı haline geldi…

TRT Televizyonu ve özel kanalların ses sanatçılarına ve solistlere klip çekimleri için tercih ettikleri Çamlıdere ilçesi, bir çok klip çekimlerinin seti haline gelerek başta yönetmenler olmak üzere sanatçılarında ilk tercihi arasına girdi.

Geçen yıl TRT Sanatçılarının kliplerine ev sahipliği yapan Çamlıdere, bu yılda klip çekimlerinde tercih edilmeye devam ediyor. Özgün Müzik sanatçılarından Aydan Can’ı "Sensiz olmuyor" isimli parçasının klip’i  SEGAM Organizasyon & Prodüksiyon ve Ajans tarafından Çamlıdere yaylası Göl park Resteurant ve  Çamlıdere merkez ve müzelerinde çekildi. Çekilen bu klip ile bir yılda Çamlıdere’de on iki farklı sanatçının klip’i çekilmiş oldu.

Segam Organizasyon Prodüksiyon ve Ajans Genel Müdürü ve sahibi Sefa Yurtoğlu Çamlıdere’nin ayrı bir çekim gücü olduğunu, doğası ve kültürel mekânları ile her noktasının ayrı bir çekim seti olduğunu vurgulayarak Belediye Başkanımız H. Caner Can’a ve ekibine teşekkür ettiğini ifade etti.