BİLİNÇLİ AİLE MUTLU ÇOCUK SEMİ...

BİLİNÇLİ AİLE MUTLU ÇOCUK SEMİNERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

21 Mart 2017

Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın Girişimleri sonucunda Dünyaca ünlü uzman, Bireysel gelişim ve aile danışmanı Azmi Özkan’ın sunumuyla İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan Seminere anneler yoğun ilgi gösterdi.

Seminerde açılış konuşmasını yapan Başkanımız H. Caner Can Ailenin önemine değinirken, “Evlenirken neden evlilik cüzdanının kadına verildiğinin önemini bu salonda anlıyoruz, %85 annelerimiz gelmiş, %15 babalar burada, buda anneliğin önemi ve bir annenin çocuğuna olan duygusunun örneğidir” dedi.

Düzenlenen seminerde, Kişisel, Gelişim ve Yönetim Danışmanı Azmi Özkan, toplumda "Bilinçli Aile Mutlu Çocuk" oluşması için, doğru aile, aşırı koruyucu aile, ilgisiz aile, karma aile, baskıcı ve mükemmeliyetçi aile tiplerinin özellikle ebeveynler tarafından çok iyi bilinmesi ve tanınması konularını anlattı. Seminer sonrasında Çamlıdere’li Anneler Azmi Özkan’la bire bir görüşerek davranış biçimleri hakkında da ayrıntılı bilgiler aldılar.