ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BEŞBEYLER CADDESİ TRAFİĞE AÇIL...

Geri

BEŞBEYLER CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI…

21 Kasım 2016

UZUN UĞRAŞ VE ÇALIŞMANIN SONUNDA BEŞBEYLER CADDESİ YOLU TRAFİĞE AÇILDI…
Belediye Başkanımız H.Caner Can göreve geldiği günden bu güne kadar ilçemize yapmış olduğu proje ve yatırımlarla Çamlıdere’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.
İlçemiz Beşbeyler Caddesi üzerinde yapılan Sokak iyileştirme ve sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında Beşbeyler Caddesi güzergâhı yolu Arnavut taş döşeme çalışması tamamlanarak trafiğe açıldı. Arnavut taşların döşenmesinin ardından yol zeminin sağlamlaştırmak için silindirle ezilen yol zemini trafik akış testide yapılarak bugün itibariyle trafiğe açıldı.
Kaldırım çalışmaları da tamamlanan caddenin trafik yolunun sağ ve sol kısımlarında kalan peyzaj çalışmalarının da 10 içinde tamamlanması planlanıyor.
Toprak serme çalışmasının tamamlanmasının ardından çim ve bitki dikimleri yapılarak peyzaj çalışması da tamamlanacak olan Beşbeyler Caddesi ilçemize yeni bir görünüm kazandırmış olacak.
Beşbeyler Mahallesi, Ömerağa Mahallesi, kayabaşı Mahallesi başta olmak üzere bir çok mahallenin de giriş ve çıkışlarının yapıldığı İlçemizin Ana caddelerinden biri olan Beşbeyler Caddesi yeni görünümü ve yeni yüzüyle Çamlıdereli hemşerilerimizin hizmetine açılmıştır. İlçemize ve misafirlerimize hayırlı olsun.