ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÖZ VERMİŞ...

Geri

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÖZ VERMİŞ OLDUĞU ALTINLARI DAĞITTI. KAMPANYAMIZ DA SONA ERMİŞTİR...

9 Ocak 2018

Ankara’nın Çamlıdere İlçesinde Nüfusunu Çamlıdere merkez ve mahallelerine aldırıp ikamet eden vatandaşlara Belediye Başkanı H. Caner Can tarafından küçük altın hediyeleri dağıtıldı.

İlçe nüfusunu çoğaltmak ve ilçeye doğalgaz getirilebilmek için Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can, Çamlıdere dışında yaşayan vatandaşların ilçe merkezine ve köylerine ikamet adreslerini aldırmaları ve nüfusun çoğaltılması için bir kampanya başlattı, Başlatılan kampanyada ikamet adresini Çamlıdere’ye aldırarak ilçeye taşınan vatandaşlara bir küçük altın sözü veren Başkan Caner Can tam 200 Aile civarında nüfusunu aldıran Çamlıdere’li vatandaşlara küçük altın dağıttı.

Altınlarını alan Çamlıdere’li vatandaşlar belediye başkanının yapmış olduğu bu kampanyanın Çamlıdere nüfusunu arttırmaya yönelik çok güzel bir proje olduğunu vurgulayarak Çamlıdere için bundan sonrada şehir dışında yaşayan tanıdıklarını ve akrabalarını ilçemize geri dönmeleri ve Çamlıdere’yi kalkındırmaları için çaba harcayacaklarını başkan Caner Can’a tam destek vereceklerini belirttiler.