ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ H.CANER CA...

Geri

BELEDİYE BAŞKANIMIZ H.CANER CAN UNESCO TÜRKİYE MİLLİ KOMİSYONU SERTİFİKA TÖRENİNE KATILDI…

29 Ocak 2019

Çamlıdere’de yapılan UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Somut Olmayan Kültürel Miras ve Sürdürülebilir Kalkınma eğitim semineri sona erdi.

Akademik camiadan ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan ilgili uzmanların katılımıyla düzenlenen eğitim seminerinin sonunda katılımcılara sertifika verilirken düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanımız H. Caner Can'da katıldı.

Sertifika töreni öncesinde Otel Çamlıdere faaliyet salonunda yapılan kültürel ve geleneklerin yaşatılması sohbetlerine de katılan Belediye Başkanımız H.Caner can ıhlamur baskı yaptı.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz kendi yazmış olduğu “Paldır Küldür Kentleşmeler” isimli kitabından Başkanımıza hediye etti.

Sertifika töreni sonrasında yapılan sohbetlerde ise Çamlıdere’nin bir kültürel miras olduğunun altı çizilerek Belli değer ve yapılarının mutlaka UNESCO listesinde olması gerektiği ve bu konu üzerine gerekli çalışmaların hızlı ve dikkatli bir şekilde başlanarak sonuçlandırılacağı da katılımcılar tarafından belirtildi.