ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HAZIM CANE...

Geri

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HAZIM CANER CAN KIZILCAHAMAM 6. OLAĞAN KONGRESİNE KATILDI...

1 Kasım 2017

6.Olağan Kızılcahamam Kongresine; Ankara Milletvekililerinden Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Ahmet Gündoğdu,Aydın Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, İlçe Başkanları,Belediye Başkanları ,İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ve Çok Sayıda Vatanda Katıldı.
Kongrede Saygı Duruşu İstiklal marşının başlaması ile İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Milletvekili Nevzat Ceylan, Emrullah İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı Konuşma Yaparak Yeni İlçe Başkanı Olan Süleyman Acar’a Başarılar dilediler.
İlçe Başkanı Süleyman Acar olurken yönetimi de bu şekilde oldu.
Güray ALTUNAY , Songul Çelikoğlu, Hasan Öztürk, Sefer Akyel, Ahmet Barun, Emin Demirbaş, İbrahim Savcı, Yücel Erol, Sefa Ulucan, Ayşe Aydoğan,Hasan Hüseyin Bedir, Hüseyin Demirhan, Kadir Furuncu ve Eda Diliz Yönetim Kurulu Yedekler ise Mahmut Kahveci, Ahmet Yurt, Mehmet Akkaya, Bahattin Öztürk, Salih Bilgin, İsa Öztürk, Osman Sungur ve Recep Tayyip Çetin oldu.
Üst Kurul Delegesi ise Süleyman ACAR, Muhittin Güney , Sefa Yıldırım, Mehmet Bütün, Mustafa Keleş, Fatma Yıldız, Tahir Kütükçüoğlu ve Hamza Kocaoğlu Yedekler İse Durali Koç, Başaran Yılmaz, Hikmet Duman ve Cemal Uslucan oldu.
Çamlıdere Belediye Başkanımız Hazım Caner Can Kızılcahamam'ın Yeni AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar'a Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu.