BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHŞAP SANA...

BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHŞAP SANAT ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ.

22 Şubat 2018
BELEDİYE BAŞKANIMIZ AHŞAP SANAT ATÖLYESİNİ ZİYARET ETTİ.

Çamlıdere Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı ortaklaşa projesi olan Çamlıdere Ahşap Sanat Atölyesini ziyaret eden Belediye Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere’li Hanımların elinde sanata dönüşen Ahşap Ağaç işlerinin pazarlanması noktasında yeni pazarlar oluşturmak için adımlar attı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Teşhir merkezleri başta olmak üzere Yenimahalle Belediyesi ve diğer ilçe Belediyelerinde Pazar oluşturarak Çamlıdere’de ahşaptan yapılan organik oyuncaklar süs eşyaları, resim çerçeveleri, zekâ oyunları gibi daha birçok el imalatı olan ürünler diğer ilçelere de pazarlanmış olacak. Kısa bir süre sonra Semerkandi Külliyesinde açılacak olan Çamlıdere Belediyesi Teşhir Merkezinde satışa sunulmuş olacak.