ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZIN YENİ YIL KUTLAMA...

Geri

BAŞKANIMIZIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI…

30 Kasım -0001

BAŞKANIMIZIN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI…

Çamlıdere Belediye Başkanımız H. Caner Can, 2016 yılını geride bırakıp, 2017 yılına girmemiz vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Başkanımız mesajında;

“Acısı, tatlısı, sevinci, hüznüyle bir yılı daha geride bırakırken, ülkemiz ve ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2017 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum.

Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir.

2016 yılında “Demokrasimizi yok etmeyi hedefleyen 15 TEMMUZ gecesi yaşanan darbe girişiminin yanı sıra, ülkemizi de etkisi altına alan Suriye'deki şiddetin sona ermemesi ve bölücü terör eylemlerinin artarak devam etmesi hepimizde büyük üzüntüye sebep olmuştur. Devletimizin bağımsızlığını, milletimizin huzurunu ve barışını ortadan kaldırmayı hedefleyen bu olayların 2017 yılında sona ermesi en büyük temennimizdir."

Çamlıdere Belediyesi olarak 2016 yılı içerisinde ilçe genelinde projelerimizi tek tek hayata geçirdik. Yıllık planlamamızda olan hizmetlerimizi vatandaşlarımıza söz verdiğimiz bir şekilde gerçekleştirdik. Fiziki yapılanmamızdan tutun sosyal ve kültürel etkinliklerimize kadar birçok hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin bizlere ilettiği tüm sorunları ivedi bir şekilde çözerek tüm memnuniyetsizlikleri tek tek ortadan kaldırdık. İlçemizin tanıtım çalışmalarını Belediyemizin tüm kadrolarında görevli olan Meclis Üyelerimiz, İdari Kadromuz ve değerli personelimizle birlikte özverili bir şekilde yaptık, yapmaya da devam edeceğiz 2017 yılı içerisinde ilçemizin tanıtımı noktasında da çok güzel projeler gerçekleştireceğiz.

2016 yılını geride bırakarak yeni ve büyük umutlarla gireceğimiz 2017 yılının Ülkemize, İlçemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve mutluluklar getirmesini diler, tüm Hemşerilerimin yeni yılını kutlar, selam, sevgi ve saygılar sunarım.” Dedi.