ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZIN 8 MART DÜNYA KADI...

Geri

BAŞKANIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI…

8 Mart 2017

BAŞKANIMIZIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI…

Çamlıdere Belediye Başkanımız H. Caner Can, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bir mesaj yayınladı, Başkan Caner Can Mesajında;

“Bugün Dünya Emekçi Kadın Günü; onlar sadece bugün değil her gün hayat mücadelemizin ortakları, yaşamımızın yarısı, yol arkadaşlarımız, yoldaşlarımız…” Hayat Mücadelemizin ortakları, Analarımız, eşlerimiz, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Şuna inanmak lâzımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

Toplumumuzda, kadınlarımızın kültürel, ekonomik, sosyal ve siyasi hayatta hak ettikleri yeri aldığı, daha iyiye daha güzele doğru, hızlı ve emin adımlarla hep birlikte ilerliyoruz.

İnanıyoruz ki, kadınlarımızın hayata daha fazla katılmaları, daha aydınlık bir geleceğe ulaşmamızın temel şartıdır. Kadın haklarıyla kadındır. Kadınların elde ettiği hakları sonuna kadar koruyup, geliştireceği inancıyla, her şeyin en güzeline layık bütün kadınların, bütün anaların kadınlar gününü kutluyorum." dedi.