ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZIN 23 NİSAN ÇOCUK BA...

Geri

BAŞKANIMIZIN 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI…

22 Nisan 2017

Belediye Başkanımız H. Caner Can 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı olması sebebiyle bir mesaj yayımladı;

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 97. kuruluş yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

“Bugün Cumhuriyeti'mizin ideallerine her zamankinden daha yakınız”

Bu müstesna günün, ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla Kurtuluş Savaşını başlatan aziz milletimiz, tüm imkânsızlıklara rağmen, ayağına pranga vurulmasına izin vermemiş, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirmiştir. Milli iradenin tecelligahı, İstiklal Harbimizin karargâhı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi, aynı zamanda bağımsızlığımızın sembolüdür. 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşen halk oylamasında kabul edilen Anayasa değişikliği, hem demokrasimiz hem de Türkiye Büyük Millet Meclisimiz açısından bir dönüm noktasıdır." Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, artık daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye'de yaşayacaklar.

Bu vesileyle, 23 Nisan 1920'den bugüne kadar, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize, Çamlıdere’miz adına şükranlarımı sunuyorum. Tüm çocuklarımızın, tüm dünya çocuklarının bu müstesna bayramını gönülden tebrik ediyorum."

 

           H. Caner Can

Çamlıdere Belediye Başkanı