BAŞKANIMIZDAN BİR SOSYAL HİZME...

BAŞKANIMIZDAN BİR SOSYAL HİZMET DAHA

17 Mart 2017

“Bilinçli Aile Mutlu Çocuk Semineri”

Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın Girişimleri sonucunda Dünyaca ünlü uzman, Bireysel gelişim ve aile danışmanı Azmi Özkan’ın sunumuyla İlçemiz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda                      21 Mart 2017 Salı günü saat 14,00 de Bilinçli Aile Mutlu Çocuk Semineri  verilecek.

“Bilinçli Aile, Mutlu Çocuk” adlı seminerin konusu ise ‘Çocuklarda Kurallar ve Sınırların Önemi’.

Konferansa konuşmacı olarak Kişisel Gelişim ve Yönetim Danışmanı Azmi Özkan, toplumda "Bilinçli Aile Mutlu Çocuk" oluşması için, doğru aile, aşırı koruyucu aile, ilgisiz aile, karma aile, baskıcı ve mükemmeliyetçi aile tiplerinin özellikle ebeveynler tarafından çok iyi bilinmesi ve tanınması konularını anlatacak. Seminere Tüm Çamlıdere’li Hemşerilerimiz, bütün Anne Babalar ve Anne Baba adayları davetlidir.