ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ, YENİ YIL DOLAYISIY...

Geri

BAŞKANIMIZ, YENİ YIL DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI...

30 Kasım -0001

Belediye Başkanımız Hazım Caner Can, yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2018 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle 2019 yılına kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Her yeni yıl, insanların geleceğe umutla bakmasını sağlarken beklentilerini de artırmaktadır. Bizlerde geride bıraktığımız yılda olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmeleri için, onlara daha güzel günler bırakabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

İnanıyorum ki 2019 yılında sürdüreceğimiz birlik ve beraberlik, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara fırsat vermeyecek, her bakımdan daha güzel ve aydınlık bir geleceğe doğru, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 2023 hedeflerine millet olarak emin adımlarla yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.
Bu vesileyle 2019 yılının Çamlıdere’mize, Ülkemize, Milletimiz ve İslam Âlemi'ne hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hemşerilerimize ve Çamlıdere'de yaşayan herkese yeni yılda barış, kardeşlik, huzur, sağlık dileklerimle selam ve saygılarımı sunuyorum."