BAŞKANIMIZ, RESMİ BAYRAMLAŞMA...

BAŞKANIMIZ, RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI.

15 Haziran 2018

Belediye Başkanımız H. Caner Can, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde resmi bayramlaşma törenine katıldı.

Çamlıdere Kaymakamlığı ve Çamlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma töreni Ramazan bayramının birinci gününde, Çamlıdere Kaymakamlığında saat 13.30 da başladı.

Bayramlaşma törenine; Belediye Başkanımız H. Caner Can, Çamlıdere Kaymakamımız Mutlu Köksal, Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, Belediye Başkan Yardımcımız Arif Ekiciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü Başkomiser İsmet Bakkal, İlçe Jandarma Komutanı Onur Şimşek, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, Daire Amirleri ve Vatandaşların katılımı ile gerçekleşti

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanımız H. Caner Can; Ramazan Bayramı Bayramlaşma törenine katılan her kesin bayramını kutlayarak, Bayramın Ülkemizde ve İlçemizde huzur içerisinde geçmesini diledi.