BAŞKANIMIZ İTFAİYE MEYDANINDAK...

BAŞKANIMIZ İTFAİYE MEYDANINDAKİ ÇAMLIDERELİ ESNAF İLE BULUŞTU….

28 Mart 2017

Seçildiği günden Bugüne kadar, “işimizde, gücümüzde Çamlıdere” sloganıyla Çamlıdere’ye hizmet eden ve adeta Çamlıdere’nin ufkunu açan Belediye Başkanımız H. Caner Can İtfaiye Meydanında Çamlıdere esnafı ile buluştu.

Başkanımızın “Çamlıdere’liler Buluşuyor” toplantıları hızla devam ediyor, Ankara ve çevre ilçelerde yaşayan Çamlıdere’li hemşerilerimizi 8 Nisan 2017 Cumartesi günü ATATÜRK Spor salonunda büyük bir buluşma ile bir araya getirecek olan Başkan Caner Can bugünde Ankara İtfaiye Meydanında esnaf olan Çamlıdere’li Hemşerilerimiz ile bir araya gelerek toplantının önemini vurguladı. Toplantı da Çamlıdere’nin artık eski Çamlıdere olmadığını, gün geçtikçe dengeli büyüyen bir turizm ilçesi haline geldiğini, nüfus olarak ilçe merkezinden ibaret bir Çamlıdere olmadığımızı ama kat sayı olarak Ankara’nın en önemli ve büyük ilçesi olduğumuzu vurgulayan Başkan Caner Can. Şöyle devam etti “ Biz Çamlıdere’liler olarak Ankara’nın en büyük kat sayısına sahip bir ilçeyiz, ilçemiz sadece Çamlıdere merkezinde ikamet eden nüfustan ibaret değildir. Sadece Ankara merkezde 200 bin civarında Çamlıdere’li hemşerimiz yaşıyor bizim amacımız bu hemşerilerimizi bir gecede hepsini bir araya getirmek ve ilçemizin sadece Çamlıdere merkezinden ibaret olmadığı göstermek. Çamlıdere turizmde örnek ilçe olacaktır ilçemizde 8 tane müzemiz var inanç turizminden sonra kültür turizmi, doğa turizmi, yakın zamanda termal otelimizle, termal turizm de kendimizi ispat edeceğiz. Bu sebepledir ki Ankara’da yaşayan ve Çamlıdere’de yasayan Çamlıdere’li hemşerilerimizi 8 Nisan “Çamlıdere’liler Buluşuyor” toplantısında görmek bir araya getirmek istiyoruz şimdiden hepinizi davet ediyorum. Dedi.