ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ İŞ ADAMI İBRAHİM YÜ...

Geri

BAŞKANIMIZ İŞ ADAMI İBRAHİM YÜKSEL’İN MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDI.

29 Nisan 2017

Başkanımız H. Caner Can Doymuş Köyü Dernek Başkanı İbrahim Yüksel’in avize ve mobilya mağazasının açılışına katıldı. 

Etimesgut Bağlıca Bulvarı No: 73 adresinde gerçekleştirilen açılışa Belediye Başkanımız H. Caner Can, Mesleki Yeterlilik Daire Başkanı Âdem Ceylan, Halk Ekmek Gen. Müdür Yardımcısı Durali Keleş, Beyhan Sarı,Çamlıdere Köy Dernek Başkanları ve iş adamlarının yansıra vatandaşlar katıldı.

Çamlıdere’ye hizmetlerini esirgemeyen ve gecen yıl doymuş köyünün geleneksel köy festivalini başlatarak 1. Doymuş Köyü Festivalini yaparak köy festivalini başlatan Çamlıdere’li iş adamı ve Doymuş Köyü Dernek Başkanı İbrahim Yüksel 3. Avize ve mobilya mağaza açılışını yaptı.

Kalabalık bir katılımla yapılan açılışta konuşan Belediye Başkanımız H. Caner Can ; “ Çamlıdere’mizden böyle ufku açık ve ileri görüşlü iş adamlarımızın çıkması bizleri ziyadesiyle gururlandırıyor, İbrahim beyin ayrı bir özelliği vardır sadece ticari alanda faaliyet göstermiyor, İbrahim başkan sosyal ve kültürel etkinliklerinde içinde olan, faaliyet gösteren bir kardeşimizdir, Kendisi Doymuş Köyü Dernek Başkanlığını yapmaktadır sosyal projeleri ve faaliyetleri de sürekli takip etmektedir uygulamaktadır. Kendisine açmış olduğumuz bu mağazada bereketli ve bol kazançlar diliyor teşekkür ediyorum”. Dedi.