ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ İLÇE GENÇLİK KOLLAR...

Geri

BAŞKANIMIZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI.

18 Şubat 2017

AK Parti Çamlıdere İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı Şubat ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını Belediye Konferans Salonunda kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi. Gençlik Kolları İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Başkanımız H. Caner Can, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Gül, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Osman Özdemir, Çamlıdere İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra geniş katılımla gerçekleşti.

Toplantıda Açılış Konuşması yapan Belediye Başkanımız H.  Caner Can Gençliğin önemine değinerek

Çamlıdere gençliğinin artık daha bilinçli ve eğitimli olduğunu vurguladı. 16 NİSAN 2017 tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde gençliğin önemli bir rol oynadığını da belirten Başkan Caner Can sözlerine şöyle devam etti. “ Gelecek gençliğindir bugün sizler genç yaşta siyasete başladınız yarın iş başına sizler geleceksiniz Çamlıdere’li olarak Çamlıdere’nin farkını ortaya koymak için canla başla çalışacağınızdan eminim, ilçemiz bugüne kadar girdiği her seçimde %85 ten aşağı oy almamıştır bu seçimlerde yüzde kaç alacağız sorusuna salonda bulunan gençlik kolları hep bir ağızdan yüksek sesle  %95 oy oranı alacağız şeklinde cevap verdiler. Bunun üzerine Başkan Caner Can Gençlik kollarına teşekkür ederek. Konuşmasını sonlandırdı.

 

Toplantıda İl Başkan yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ahmet Gül İse yaptığı konuşmada 16 Nisan Referandum seçimlerinde dikkat edilmesi gereken konulara değinerek Seçim sandıkta kazanılır gençler seçim sandıklarımıza sizler sahip çıkacaksınız en son oy açılıp tasnif yapılana kadar görevli olduğunuz sandıklardan ayrılmamalısınız dedi ve gençliğin seçimlerde ki önemine değindi.

 

Gençlik kollarının faaliyet raporlarının okunmasının ardından İlçe Danışma Meclisi Toplantısı sona erdi.