ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ HEMŞİRELER HAFTASI...

Geri

BAŞKANIMIZ HEMŞİRELER HAFTASI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI...

30 Kasım -0001

Belediye Başkanımız H. Caner Can, Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkanımız H. Caner Can mesajında, hemşirelerin sağlık hizmetlerinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti.

Başkanımız H.Caner Can, “Hemşirelerimiz, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, gelişiminde ve sürdürülebilirliğinde önemli bir role sahiptir. Hastalarımıza ayrım yapmaksızın; tevazu ve şefkatle, insan sevgisini esas alan bir yaklaşımla, ‘Sağlık hizmetlerinin tüm vatandaşlarımıza kaliteli ve yeterli düzeyde ulaştırılabilmesi’ hedefinin gerçekleştirilmesinde büyük pay sahibi olan hemşirelerimizin hizmetlerini, minnet ve şükranla karşılıyoruz.

Sağlık hizmetlerinin temel taşlarından biri olan hemşirelerimiz bu onurlu görevi, sevgi, saygı ve sabırla yerine getirmektedir. Bilgi ve becerilerini insanların sağlığına adayan hemşirelerimiz, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, gelişiminde ve sürdürülebilirliğinde önemli role sahiptir. Hemşirelik, psikolojik, sosyal ve ekonomik açıdan desteklenmesi gereken en önemli meslek gruplarından birisidir” diye belirtti.

H. CANER CAN
ÇAMLIDERE BELEDİYE BAŞKANI