ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ H. CANER CAN, 30 AĞ...

Geri

BAŞKANIMIZ H. CANER CAN, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MÜNASEBETİ İLE BİR MESAJ YAYINLADI.

29 Ağustos 2017

Başkanımız H.Caner Can mesajında;

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk yönetiminde, kahraman ordumuzun kazandığı Kurtuluş Savaşının sonucunu,  tüm Dünya’ya duyuran 30 Ağustos Zaferi, her zaman gururla andığımız kıvanç verici bir zaferdir. 30 Ağustos Zaferi, tarihimizin akışını değiştiren, ulusumuzun geleceğini etkileyen çok önemli bir dönüm noktasıdır.

 

Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasıyla birlikte, bağımsız, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması ve gerçekleştirilen büyük devrimler, ulusumuzun çağdaşlık seçimini ortaya koyan ilkeli, ileri görüşlü ve kararlı adımları oluşturmaktadır.

Gücünü Milletinden alan Türkiye Cumhuriyeti, gelişerek, demokrasiye ve çağdaşlığa olan bağlılığından asla ödün vermemelidir.

Büyük Önder’in öngördüğü çağdaş uygarlık düzeyine erişebilmek için, Cumhuriyet’in bizlere sunduğu demokrasi kültürünü yaşam biçimi olarak benimsemeli, hukuk devleti, insan hakları ve demokratikleşme alanındaki eksikliklerimizi hızla gidermeliyiz.

Bu düşüncelerimle başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silâh arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, Başta Çamlıdereli Hemşerilerim olmak üzere tüm ulusumuzun Zafer Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." dedi.

 

       Hazım Caner Can

Çamlıdere Belediye Başkanı