ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ DERNEK BAŞKANLARI T...

Geri

BAŞKANIMIZ DERNEK BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU…

4 Mart 2017

Durmak Yok Yola Devam,

Büyük Çamlıdere' dir Benim Davam.

Kim Buna Karşı Çıkarsa Onla olur Kavgam ...

 

Belediye Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere köy dernekleri toplantısına katıldı, toplantıya Çamlıdere köy dernekleri ve Çamlıdere sivil Toplum Kuruluşları başkanları katıldı.

Toplantı öncesinde Çamlıdere Spor kulübünü de ziyaret eden Başkan Caner Can, Çamlıdere sporun bu sezon şansının çok iyi gitmediğini, gelecek yıl çok daha büyük başarılar elde edeceğini vurgulayarak yakın zamanda Çamlıdere Spor ilçe stadının da yeniden yapılacağını belirtti. Sporcularımızın daha iyi şartlarda antrenman yapma imkânı ve kendi sahamızda çok daha güçlü olacağını vurgulayan Başkan Caner Can Çamlıdere Sporu Çamlıdere’lilerin gelecek yıldan itibaren yalnız bırakmayacaklarını tribünde çoğunluk sağlamak içinde çalışmalar yapılacağını belirtti.

Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere Spor Ziyaretinden sonra Ankara 19 MAYIS Stadyumu Sesam restoran ta Çamlıdere Dernekler Toplantısına Katıldı. Toplantı da Çamlıdere Dernekler birliğinin artık bir çatı altında toplanması konuşulurken birlik ve beraberlik mesajları verildi. Çamlıdere’nin katsayısının çok daha fazla olduğunu ve 16 Nisan 2017 Tarihinde yapılacak olan referandumda %93 hedeflediklerini belirten Başkanımız Caner Can biz belki nüfus olarak çok büyük olmayabiliriz ama kat sayı olarak herkesten büyüğüz bu gücümüzü bir kez daha göstermeliyiz dedi.

Çamlıdere Derneklerinin artık birleşmesinin de vaktinin geldiğini, bir üst birlik veya federasyon olma yolunda birleşmenin hızlı bir şekilde başlatılmasının da altını çizdi.

Başkanımız H. Caner Can’ın Konuşması Video olarak altta verilmiştir.