ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ ÇAMLIDERELİ KADINLA...

Geri

BAŞKANIMIZ ÇAMLIDERELİ KADINLARIN SERTİFİKALARINI VERDİ…

11 Mart 2019
Çamlıdere Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan proje kapsamında ev hanımlarına yönelik kazanç sağlamak ve meslek edindirme amacı ile kurulan Ahşap Sanat Atölyesi meyvelerini verdi ve kadınlar sertifikalarını aldı.
 
Ahşap Sanat Atölyesinde üretilen ahşaptan oyuncaklar, süs eşyaları, Ahşap üzerine yağlı boya tabloları, arıcılık için kovan yapımı ve kovan içine ahşap bal kavanozu gibi farklı ahşap ürünleri üzerine üretim yapılırken kadınlara kazanç sağlarken aynı zamanda meslek edindirilmiş oldu.
Yapılan sertifika törenine; Belediye Başkanımız H. Caner Can, İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal, AK Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Ekiciler, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin eşleri Neşe Özhaseki, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Kırsal Kalkınma Daire Balkanı Erol Eraslanoğlu, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, Belediye Başkanımızın eşleri Fisun Can katılım sağladılar.
 
Sertifika töreni sonrasında ilçemizdeki müze ve şeyh ali semerkandi türbesini ziyaret eden katılımcılar son olarak Çamlıdere ahşap sanat atölyesinide ziyaret ederek Çamlıdere lı kadınlarla sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldılar.