BAŞKANIMIZ ÇAMLIDERE DERNEKLER...

BAŞKANIMIZ ÇAMLIDERE DERNEKLER BİRLİĞİ'NİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU İFTAR YEMEĞİNE KATILDI.

30 Kasım -0001

Belediye Başkanımız H. Caner Can, Ankara’da düzenlenen Çamlıdere Dernekler Birliği İftar yemeği programına katıldı.

Ankara’da düzenlenen Çamlıdere Dernekler Birliği iftar yemeği programına; Belediye Başkanımız H. Caner Can, İlçe Kaymakamımız Mutlu Köksal, Bölge Milletvekilimiz Prof.Dr. Emrullah İşler, Genel Koordinatör Başkan Danışmanı İhsan Taşer, SKM Başkanı Yusuf Öztürk, Çamlıdere Dernek Birlik Başkanı Yusuf Sarışen, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan Ayrancı, Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MYK Başkanı Adem Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Çamlıdereli ve Kızılcahamamlı hemşehrilerimiz katıldı.
Dernekler Birliği İftar yemeği programında konuşan Belediye Başkanımız H. Caner Can, 24 Haziran seçiminin Türkiye'miz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim dedi.