ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKANIMIZ BENLİ YAYLASINDA ÇU...

Geri

BAŞKANIMIZ BENLİ YAYLASINDA ÇUKURÖREN KÖY FESTİVALİNE KATILDI…

27 Haziran 2017

Her yıl geleneksel olarak yapılan Benli Yaylası Çukuroren köyü güney mahallenin köy festivaline katılan Belediye Başkanımız H. Caner Can Benli Yaylasının Yolunun Asfalt müjdesini verdi.

Köy ve Yayla yollarının asfalt çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağınız vurgulayan Başkan Caner Can Benli Yaylasının yolu da artık asfalt olacak bu yoldan asfaltlı bir şekilde gidip geleceksiniz dedi.

2017 yılının ilk Köy Festivali Ramazan Bayramının 3.günü Benli Yaylası Çukurören köyü güney mahallede yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan festivalde misafirler doyasıya eğlendiler.

Geleneksel olarak her yıl yapılan köy festivali bu yılda yoğun katılımla gerçekleşti. Atalarımızdan miras kalan festivaller birlik ve beraberliğin simgesi olurken şehir dışında olan ve köyde kalan vatandaşlarında bir araya gelmesini sağladı.

Festivalde konuşma yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can Benli Yaylasının Yolunun Asfalt Müjdesini verirken, sözlerine söyle devam etti.“ Çamlıdere sizlerle güzel, sizler varsanız Çamlıdere var, biz artık bir turizm ilçesiyiz, İnanç turizmiyle başlayan turizm sevdamız, ilçemizde bulunan sekiz tane müzelerimiz ile Kültür turizminde, uçsuz bucaksız Çam ormanları ve milli parklarımız ile doğa ve doğa sporları turizminde ve çok yakında da termal suyumuz ile termal turizmde Türkiye’nin örnek turizm ilçelerinden biri olacağız. Bizler Çamlıdere’nin içinde yaşayan nüfustan ibaret değiliz, biz 2017 Nisan ayında yaptığımız toplantıda Çamlıdere’nin nüfusunu ortaya koyduk on binlerce kişi ATATÜRK Spor salonuna doldu. Bize nüfusumuzu soranlara en güzel cevabı orda verdik. Ama bu yeterlimi bence yeterli değil daha çok çalışmamız lazım daha çok üretmemiz lazım ve ilçe nüfusumuzu da daha üst seviyelere çekmemiz lazım”. Dedi