ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKAN CANER CAN’DAN EĞİTİME T...

Geri

BAŞKAN CANER CAN’DAN EĞİTİME TAM DESTEK…

30 Ocak 2017

Başkan Caner Can Ortaöğretim 8. sınıf Öğrencilerinin TEOG sınavlarına hazırlanmaları için hazırlık kursu başlattı.

Çamlıdere Belediyesi ve Çamlıdere Doğa Dostları Derneği tarafından birlikte organize edilen TEOG Sınavı Hazırlık kursuna Osmansin Ortaokulundan 10 öğrenci, Merkez Atatürk ilkokulundan 3, İmam Hatip Ortaokulundan 2 olmak üzere toplamda 15 öğrenci hazırlık kursu görüyor.

Bu yıl TEOG sınavlarına girecek olan öğrencilere kurs başlatan Başkanımız Caner Can Osmansin Köyünden kurs için gelecek olan öğrencilerinde taşıma sistemi ile öğrencileri ilçe merkezine taşınmasını da sağlayarak başarılı öğrencilerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Geleceğin, gençlerin elinde olduğunu ve bugünün gençlerinin yarının geleceği olduğunu vurgulayan Başkanımız Caner Can, TEOG sınavında başarı elde eden öğrencilere de çeşitli sprizleri olacağını belirtti.

 

Öğrencilerin başarı oranını arttırmak hedefiyle başlatılan kurs TEOG Sınavında kadar devam edecek. Kurs süresince öğrencilere Matematik, Türkçe, İngilizce, Fen bilgisi, İnkılap tarihi, Din Kültürü ve Ahlak bilgisi derslerinde hazırlık kursları verilecek.

 

Kendi Alanlarında ver branşlarında uzman Ankara’dan kurs için ilçemize gelen öğretmenler tarafından verilen kursa katılan öğrencilerin başarı oranının da yüksek olacağı öğretmenler tarafından belirtildi.