ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKAN CANER CAN OTEL ÇAMLIDER...

Geri

BAŞKAN CANER CAN OTEL ÇAMLIDERE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU…

18 Şubat 2017

Uzun yıllardır Çamlıdere’nin en büyük sorunu olan konaklama sorunu Başkanımızın gayretleriyle çözüme kavuştu…

İlçemizin E-5 karayolu istikametinden girişinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Şefliği arkasında bulunan “OTEL ÇAMLIDERE” de Belediye Başkanımız H. Caner Can ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Başkanımıza ilçe mülki amirlerinin de eşlik ettiği ziyarette Çamlıdere’nin en büyük sorunu olan konaklama sorununun Otel Çamlıdere’nin açılmasıyla çözüme kavuştuğu ve büyük bir eksikliğin giderildiği vurgulandı. Otel içerisinde incelemelerde bulunan Başkanımız H. Caner Can ve beraberinde ki heyet Çamlıdere’ye yakışır bir otelin olduğu ve beklentinin üstünde bir hizmet kalitesinin sunulduğu belirtildi.

Misafirlerimizin Çamlıdere’deki evi olacak olan “ÇAMLIDERE OTEL” 25 oda ve 80 yatak kapasiteli içerisinde grup toplantılarına da hitap edecek şekilde 80 kişilik seminer salonu bulunuyor.

“OTEL ÇAMLIDERE” Projesinin içerisinde ayrıca konferans salonu yer alırken Milli Eğitime Bağlı Okulların ve Özel Okullarında kamp faaliyetlerinde kullanabilmeleri için etüt ve ders çalışma alanları oluşturuldu. Ayrıca sportif faaliyetlerde de kullanılabilmesi için futbol ve basketbol kulüplerine kamp olanağı sunarken, açık ve kapalı spor kompleksi tesislerinden de faydalanabilecekler.

“OTEL ÇAMLIDERE” grup konaklama ve faaliyetlerinin yanında ilçemizi ziyaret eden aile ve bireysel misafirlerimize de hizmet verecek. Tam pansiyon ve yarım pansiyon olarak konaklama imkânı sunacak olan “OTEL ÇAMLIDERE” misafirlerimizin Çamlıdere ki evi olacak.