ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BARAJ HAVZASI TOPLANTISI ÇOK O...

Geri

BARAJ HAVZASI TOPLANTISI ÇOK OLUMLU GEÇTİ…

27 Şubat 2018

BARAJ HAVZASI TOPLANTISI ÇOK OLUMLU GEÇTİ…

ASKİ Genel Müdürü Cumali Kınacı ile yapılan Baraj Havzası Toplantısı çok verimli geçti. Çamlıdere ilçe merkezi ve Baraj Havzası Koruma alanına giren köylerimizin sorunlarına çözüm aramak için Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıda, mutlak koruma alanları, sondaj çalışmaları, abone çalışmaları, fosseptik çukur çalışmaları başlıkları altında yapılan toplantıda ASKİ ‘nin yeni yönetmeliğine bu sorunları ortadan kaldıracak şekilde hazırlanması konusunda fikir birliğine varıldı.

Köylerimizin sorunlarını dile getiren Başkan Caner Can,  Toplantının verimli geçtiğini bundan sonra iki kez daha bu tür toplantı yapılacağını vurguladı.

Toplantı sonrasında İlçemizi gezen ASKİ Genel Müdürü Prof.Dr. Cumali Kınacı Çamlıdere’nin bir Turizm ve Kültür Şehri olduğunu Baraj havzasından dolayı yaşadığı mağduriyeti bundan sonra gidereceklerini belirtti.

Belediye Konferans salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanımız H. Caner Can, ASKİ Genel Müdürü Prof.Dr. Cumali Kınacı, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, ASKİ Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Durali Alkan, Arif Ekiciler, Osman Erkan Parmaksız, AK Parti İlçe Teşkilatı,  Çamlıdere köy ve Mahalle Muhtarlar Deneği Başkanı Dursun Kütükçü ve Muhtarları, Çamlıdere Dernekler Birliği Başkanı Yusuf Sarışen ve Çamlıdere köy Dernekleri Başkanları’nın yansıra çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.