ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ARAÇ FİLOMUZUN YENİ GÖZDESİ…

Geri

ARAÇ FİLOMUZUN YENİ GÖZDESİ…

20 Ocak 2017

Belediyemiz araç filosuna sıfır kilometre bir araç eklendi, Başkanımız H. Caner Can’ın girişimleri sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Belediyemiz araç filosuna Ford Cargo 2532 marka/2017 model sulama ve yangın söndürme tankeri alındı.

Park ve bahçelerde sulama amacı ile kullanılacak olan tanker 30 ton su kapasitesine sahip Belediyemiz tarafından hizmete açılan yol park ve bahçelerde sulama yapmak için kullanılacak olan yeni sulama tankeri aynı zamanda olağan dışı yangın afetlerinde itfaiyelere su taşımak ve yakın mesafeli kırsal ve şehir içi yangınlarında da yangın söndürme aracı olarak kullanılabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can biz göreve geldiğimizde faturalarını ödeyemeyen bir Belediye vardı, şuan ise Çamlıdere’yi baştan sona değiştirmiş bir Belediye var, biz göreve geldiğimizde personele maaş borcu olan bir Belediye vardı, şuan ise kabuğuna sığmayan, yeni araçlar alabilen ve borcu olmayan bir Belediye var, bu değişimi çalışarak başardık Çamlıdere’yi değiştirmeye devam edeceğiz halkımız bizi takip etmeye devam etsin dedi.