ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ANKARA'NIN İLK MACERA PARKI ÇA...

Geri

ANKARA'NIN İLK MACERA PARKI ÇAMLIDERE'DE AÇILDI…

30 Kasım -0001

Türkiye’nin en kapsamlı, Ankara’nın ilk Macera Parkı Çamlıdere ilçesine açıldı…


Aluçdağı Milli Parkına Kurulan Macera parkın yapımı tamamlanarak hizmete açıldı. Toplamda 10,000 m2 alan üzerine kurulan macera parkta dev salıncak, tırmanma duvarı, ip merdiven ve ağaçlar arasında yerden 4 metre yükseklikte geçişler sağlayacak ip parkurları, Zepline, Postacı yürüyüşü, İp tırmanma, Trapez, Yatay yaşam hattı, Tahterevalli, yerden 4 m yükseklikte  asma köprü ve daha birçok farklı oyun ve etkinlik bulunuyor. İçerisinde büyükler için ve çocuklar için oyun alanlarının da olduğu macera parkta çocuklar için birde survivor parkuru yer alıyor

Macera park alanı yanında bulunan paıntball oyun sahası ise yapımı tamamlanarak hizmete girerken misafirlerimiz Aluçdağı Milli Parkı içinde sadece piknik yapmakla kalmayıp istedikleri her alanda da faaliyet ve eğlencenin tadını çıkartabilecekler.  Pintball oyun sahasının hemen yanı başında bulunan okçuluk ve atıcılık alanı da hizmete girerek misafirlerin ata sporu okçuluk ve atıcılık yapmalarını bekliyor.

 
Çamlıdere Belediyesi tarafından projelendirilip çalışması tamamlanan macera parkın yapımı tamamlanarak hizmete açılır açılmaz yoğun ilgi ve taleple karşılandı. Özellikle hafta sonlarında macera parktan yararlanmak isteyen misafirlerin akın ettiği Aluçdağı milli parkı alanı içerisine 300 çadırlık bir kamp alanı yapıldı. Doğaseverler ve kamp kurmak isteyen misafirlerimizde Aluçdağı milli parkı alanı içerisinde kamp yapabilecekler.