Ankara Milletvekili Prof. Dr....

Ankara Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler İç Anadolu ve Ankara Birincisi Olmamız Nedeniyle Çamlıdere'mizi Ziyaret Ederek Teşekkür Etti.

26 Nisan 2017

Ankara milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler 16 Nisan 2017 günü yapılan referandum seçimleri sonucunda Çamlıdere’nin % 85 oy oranı ile iç Anadolu ve Ankara birinci olması nedeniyle Belediye Başkanımızı ve ilçemizi ziyaret ederek Ak Parti İlçe teşkilatına ve Belediye Başkanımız H. Caner Can’a teşekkür etti. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Başkanımız Oyun ve oyuncak müzesi için hazırladığı oyuncakların bir bölümünü ve Çamlıdere’de açılacak olan Müzik aletleri müzesi için biriktirilmeye başlanılan müzik aletlerini Sayın Emrullah işlere göstererek anlattı. Çamlıdere’nin kendini aşan bir çalışma ve gelişime girdiğini kaydeden İşler “Çamlıdere artık Turizmin merkezi olmayı hak ediyor özellikle Temizlik konusunda Ankara’nın en gözde ilçesi” cümlelerini kullandı.