ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

Ankara Milletvekili Murat Alpa...

Geri

Ankara Milletvekili Murat Alparslan ; “Çamlıdere kültür ve müzeler şehri olmuş”

24 Mart 2017

Ankara Milletvekili Murat Alparslan ; “Çamlıdere kültür ve müzeler şehri olmuş”

AK Parti Eski Ankara İl Başkanı ve Ankara Milletvekili Murat Alpasrlan Çamlıdere İlçe Başkanlığının İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.  Toplantıda Çamlıdere’nin geçmiş seçimlerde çok büyük başarılar elde ettiğini, yapılan son Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ankara birincisi olduğunu,  16 Nisan 2017 referandum seçiminde de Türkiye birinciliğinin Çamlıdere’ye yakışacağını belirten Murat Alparslan           “ Sizlerin Caner Can ağabeyimiz gibi bir belediye başkanınız ve Hüseyin Civelek ağabeyim gibi çok değerli iki tane başkanınız var ben inandırıyorum ki Çamlıdere bu referanduma damgasını vuracak” dedi.

Cuma namazı sonrasında Başkanımız H. Caner Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan Murat Alparslan Çamlıdere ilçesinin misafirperverliğinden ve referanduma verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu Belediye Başkanımız H. Caner Can’a gösterilen sevgiden dolayı Referandum Seçimlerinde Çamlıdere’nin Türkiye birincisi olabileceğini vurguladı.

Esnaf gezisi sonrasında Başkanımızı makamında ziyaret eden Ankara Milletvekili Murat Alparslan Çamlıdere’de açılacak olan Soba Müzesi ile ilgili soba koleksiyonu ve oyuncak koleksiyonu karşısında hayranlığını gizleyemedi ve “Caner Bey Çamlıdere’yi Marka yapma yolunda büyük adımlar atmış Çamlıdere’yi böyle hayal etmemiştim bundan sonra bende elimden gelen desteği vereceğim ” dedi.

Toplantı sonrasında İlçemizde Doğa ve Hayvan Müzesini, Terazi Müzesini, Etnografya müzesini, ziyaret eden Ankara Milletvekili Murat Alparslan Çamlıdere kültürüne ve mirasına sahip çıkmış Çamlıdere’ye yapılacak yatırımlar için bundan sonra bende gereken desteği vereceğim çünkü devlet bir vermiş Caner Başkan 10 yapmış dedi.