ANKARA KULÜBÜ DERNEĞİ ÇAMLIDER...

ANKARA KULÜBÜ DERNEĞİ ÇAMLIDERE ŞUBE BAŞKANI OSMAN SANCAK BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

17 Ocak 2018

İlçemizin değerli iş adamlarından ve Ankara Kulübü Çamlıdere şubesi dernek başkanı Osman sancak beraberinde Ankara Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı makamında ziyaret ederek 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ilçemizde yapılacak olan saya gezmesi programıyla ilgili detayları gözden geçirdiler.

Çamlıdere geleneklerimizi devam ettirmek ve yaşatmak için, geçmişimizle geleceğimizi bir araya getirerek gençlerimize geleneklerimizi öğretmek adına yapılacak olan saya gezmesi programı yoğun katılımla gerçekleşeceği ve bugüne kadar yapılmış en kapsamlı Saya Gezmesi programı olacağı vurgulandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Osman Sancak Başkanımıza bir dolma kalem seti de hediye etti.