ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ANKARA İLÇELERİNİN MÜFTÜLERİ V...

Geri

ANKARA İLÇELERİNİN MÜFTÜLERİ VE VAİZLERİ ÇAMLIDERE'DE BULUŞTU...

9 Ağustos 2017

ANKARA İLÇELERİNİN MÜFTÜLERİ VE VAİZLERİ ÇAMLIDERE'DE BULUŞTU...


Çamlıdere birçok alanda kendi ispat etmeye devam ediyor birçok firma kurum ve kuruluşlar istişare toplantıların da ilçemizi tercih ederken Diyanet illeri Başkanlığı Ankara İl Müftülüğü İlçeler müftüler ve vaizler istişare toplantısını Çamlıdere’de yaptı.


Çamlıdere İlçe Müftülüğü organizasyonunda yapılan toplantıya Belediye Başkanımız H. Caner Can İlçe Kaymakamı Mutlu Köksal, İlçe Müftüsü Ahmet Ekiz, Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Yardımcıları Mehmet Emin Çetin ve Tahsin Aydın ‘ın yanı sıra Ankara ve İlçelerinde görev Yapan İlçe Müftüleri ile Aileleri katıldı. 


Toplantı sonrasında katılımcılara Başkanımız H. Caner Can tarafından ilçemizi tanıtan hediyeler verdi. İlçemizin güzellikleri ve manevi huzuru karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen İlçe Müftüleri ve aileleri, İlçemizde bulunan müzeleri ziyaret ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Müzeler ziyaretlerinden sonra Şeyh Ali Semerkandi Hz. nin Türbesini ziyaret eden katılımcılar İlçemizden ayrılırken tekrar ve bireysel olarak da Çamlıdere’yi ziyaret edeceklerini, vurguladılar.