ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

AK PARTİ İLÇE SEÇİM BÜROSU AÇI...

Geri

AK PARTİ İLÇE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI...

16 Şubat 2019

Belediye Başkanımız H. Caner Can, Cumhuriyet caddesi üzerinde açılan AK Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışı programına katıldı.

AK Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışı programına; Belediye Başkanımız H. Caner Can, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Ankara AK Parti Bölge Miletvekili Eski Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Arife Polat Düzgün, Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, Belediye Meclis Üyelerimiz, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz,, AK Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız, MHP İlçe Başkanı Hamit Ekiciler, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, AK Parti Bürokratlar, STK Başkanları, mahalle muhtarları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış ve selamlama konuşmasını yapan, Belediye Başkanımız H. Caner Can, 31 Mart’a kadar elimizden geleni yapacağız, hep birlikte bildiğiniz gibi bugün açılışını yapacağımız büromuzda 31 Mart’a kadar istişarelerde bulunacağız. sizlerin taleplerini dinleyeceğiz. Sizler için elimizden geleni yapacağız. Aynı davranışımız 1 Nisan’dan itibaren de sizlerin desteği ile Belediye Başkanı olduğumda da aynı şekilde devam edecek dedi.

Son olarak konuşma yapan Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Hoş geldiniz sefa getirdiniz. Öncelikle cumamız mübarek olsun diyerek değerli kardeşlerim sizler vefalı insanlarsınız hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah sizler destek verdikçe bizler gece gündüz demeden sizler için hizmetler vermeye devam edeceğiz. 31 Mart Yerel seçimlerde desteklerinizi bekliyorum. Hepinizi selam ve saygılarımla selamlıyorum dedi.