8 NİSAN BULUŞMASININ AYAK SESL...

8 NİSAN BULUŞMASININ AYAK SESLERİ

2 Nisan 2017

"Çamlıdere Belediye Başkanımız Hazım Caner Can, 8 Nisanda 2017 günü Atatürk Spor Salonunda yapılacak Çamlıdereliler buluşması için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor."

İlk önce, Altındağ semtinde bulunan Mobilya ve Lakeciler Federasyonu lokalinde Dörtkonak Köyü Derneklerinin düzenlemiş olduğu toplantıda hemşerileriyle buluşan Başkan Caner Can, ardından Peçenek Köyü Derneğinin Ulucanlar Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda Peçenekli hemşerileriyle bir araya geldi. Yenimahalle Belediyesi Düğün Salonunda Kemal Seven’in düğününe katılarak nikah şahitliği yaptı ve genç çiftlere mutluluklar diledi. Son olarak da Doymuş Köyü Derneğinin Şentepe’de tertip ettiği toplantıya katıldı. Toplantılarda; Çamlıdere’ye yaptığı hizmetlerden bahsederek ilçemizin turizm ve kültürel faaliyetlerle önünün açık olduğunu, Çamlıdere’mizi sadece Türkiye değil Dünya’ya tanıtma gayretlerinden bahsetti. Sesimizi kalabalıklara duyurabilmemiz içinde 8 Nisan 2017 ATATÜRK Spor Salonunda yapılacak olacak olan Çamlıdere’liler buluşmasının öneminden bahsederek “ O gün orada öyle bir ses çıksın ki bunu 81 vilayet duysun ve Çamlıdere’liler olarak bununla gurur duyalım. İlçe merkezimizde yaşayan nüfusumuz az olabilir, ama bizim Çamlıdere’liler olarak iki yüz bin nüfusumuz var. Bu kalabalığı bir araya toplayalım ve unutulmaz bir gece olsun. O yüzden de hep birlikte var gücümüzle çalışarak bu güne hazırlanalım” diye konuştu. Toplantıların kalabalık olmasından dolayı mutluluğu ifade eden Sayın Caner Can, hemşerilerime  "teşekkür ediyorum" dedi..