ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

58 YILLIK MUHTARIN İSMİ EN İŞL...

Geri

58 YILLIK MUHTARIN İSMİ EN İŞLEK CADDEYE VERİLDİ…

19 Kasım 2018

Suat Zeybek’in ismi kendi mahallesi'nde en işlek caddeye verildi.

Çamlıdere Orta mahallede 58 yıldır muhtarlık yapan Suat Zeybek’in adı kendi mahallesinde en işlek caddeye verildi. Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın önerisi ile Belediye Meclisine sunulan cadde ismi değiştirilmesi kararı kabul edildi.

Çamlıdere’de 58 yıldır muhtarlık yapan ve halen Orta Mahalle muhtarı olan Suat Zeybek’in kendi mahallesinde bulunan en işlek Caddeye verilerek yaşatılacak. Belediye Meclis kararını ve cadde ismi değişikliğini Suat Zeybek’e bizzat kendisi tebliğ eden Başkanımız, sizin gibi büyüklerimizin isimlerini bizim gibi küçükler yaşatmalı 58 yıldır bir mahalleye muhtarlık yapmak her baba yiğidin harcı değil bu bir Türkiye rekorudur dedi.

Başkanımızın ve Meclisin aldığı karardan dolayı mutluluğunu ifade eden 58 yıllık muhtar Suat Zeybek ise 58 yıldır mahalleme mümkün olduğunca hizmet ettim. Benim muhtar olduğumda doğan çocuklar şimdi torun sahibi oldular, mahallemde küçük, büyük, genç, yaşlı herkesi tek tek tanırım bilirim, biz bir mahalle değil aileyiz, şimdi bana soruyorlar devam mı diye artık gençlerin önünü açmak lazım, bu dönem aday değilim şimdi hizmet etme sırası mahallemin gençlerinde diye konuştu.