ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

2017 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET!

Geri

2017 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ SÜNNET!

3 Haziran 2017

Çocuklarını Sünnet Ettirmek İsteyen Aileler; ÇAMLIDERE BELEDİYESİ'ne Müracaat Etmeleri gerekmektedir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Sünnet Organizasyonu” kapsamında bu yıl 2017 çocuk sünnet ettiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hijyenik koşullarda sünnet işlemi gerçekleştirilirken, başvuruların kabulü de sürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sünnet Organizasyonu kapsamında tüm masraflar her yıl olduğu gibi bu sene de Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından karşılanacak. Başkent ve çevre ilçelerde yaşayan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen sünnet organizasyonunda 6-12 yaş aralığındaki çocuklar uzman doktorlar tarafından sterilize ortamda sünnet edilecekler.
Sünnet işlemi esnasında sünnet gömleği dağıtılacak olan çocukların, tüm masrafları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak ve sünnet işlemi tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen aileler; Çamlıdere Belediyesine müracaat etmeleri gerekmektedir. 
Sünnet Organizasyonuna katılmak için ailelerin “başvuru formu, çocukların ve velilerin nüfus cüzdanı fotokopileri ile fakirlik ilmühaberi” beyan etmeleri gerekmektedir