ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN VEKİLİ Ç...

Geri

15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN VEKİLİ ÇAMLIDERE’DE

10 Mart 2017

15 TEMMUZ’UN KAHRAMAN VEKİLİ ÇAMLIDERE’DE 

Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ; “Caner Bey gibi bir başkan sadece Çamlıdere’ye değil bütün ilçelere lazım” 

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Çamlıdere İlçe Başkanlığının sandık kurulu toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde İlçe teşkilatını ziyaret eden Sayın Gündoğdu, Çamlıdere’nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ankara birincisi olarak göstermiş olduğu başarıyı Referandum Seçimlerinde de göstereceğinden kuşkusunun olmadığını belirtti.

Cuma namazı sonrasında Başkanımız H. Caner Can ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek ile yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan Gündoğdu Çamlıdere ilçesinin misafirperverliğinden ve referanduma verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu Belediye Başkanımız H. Caner Can’a gösterilen sevgiden dolayı Referandum Seçimlerinde Çamlıdere’nin Türkiye birincisi olabileceğini vurguladı.

Esnaf gezisi sonrasında Başkanımızı makamında ziyaret eden Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Çamlıdere’de açılacak olan Soba Müzesi ile ilgili soba koleksiyonu ve oyuncak koleksiyonu karşısında hayranlığını gizleyemedi ve “Caner Bey gibi bir başkan sadece Çamlıdere’ye değil bütün ilçelere lazım” dedi. Daha sonra sandık kurulu Toplantısına katılan Sayın Ahmet Gündoğdu ve Belediye Başkanımız H. Caner Can Sandık kurulu toplantısında 16 Nisan 2017 Referandum seçimlerinde Çamlıdere’nin daha ayrı bir başarı sağlayacağına değindiler. Belediye Başkanımız H. Caner Can Yaptığı konuşmada Çamlıdere’nin Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Ankara Birincisi olduğunu ama 16 Nisan 2017 Referandum seçilmelerinde Mutlaka Türkiye birincisi olacağını vurgulayarak sandık başkanlarına seçim sandıkta kazanılır her biriniz sandıklarınıza çok iyi sahip çıkacaksınız mesajını verdi.

Toplantı sonrasında İlçemizde Doğa ve Hayvan Müzesini, Terazi Müzesini, Etnografya müzesini,ziyaret eden Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu Çamlıdere kültürüne ve mirasına sahip çıkmış Çamlıdere’ye yapılacak yatırımlar için bundan sonra bende gereken desteği vereceğim çünkü devlet bir vermiş Caner Başkan 10 yapmış dedi.