ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE TURİZM

Geri

ÇAMLIDERE TURİZM

26 Eylül 2016

ÇAMLIDERE TUR FİRMALARINI AĞIRLAMAYA BAŞLADI…
Son yıllarda yapılan yatırım ve projelerle inanç turizminden sonra müzeleriyle kültür turizminde de ön plana çıkan Çamlıdere ilçemiz, hafta sonları haricinde hafta içinde de ziyaretçiler ve tur firmalarının ziyaret ve uğrak noktası haline geldi.
Tur acentelerinin kültür turları kapmasında ilgisini çeken Çamlıdere, hafta içinde düzenlenen turlarında odak noktası oldu, Şeyh Ali Semerkant Külliyesi, Doğa ve Yaban Hayatı Müzesi, Etnografya Müzesi, Tarım Müzesi, 15.yy Çamlıdere Müzesiyle, Kültür ve Müze Turizminde ön plana çıkarak Ankara’nın Turizm alanında en kapsamlı ve en geniş açılı Turizm ilçesi olma yolunda emin adımlar atan Çamlıdere ilçemiz tur firmalarını ağırlamaya başladı.
Pursaklar Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Birim Müdürlüğünce ilçemize düzenlemiş olduğu Çamlıdere gezi turuna katılan insanlarında bu turlardan çok memnun olduklarını özellikle Çamlıdere’ye düzenlendiğinden ve Çamlıdere’yi yakından tanıma fırsatı buldukları için çok memnun kaldıklarını vurguladılar.
Konuyla İlgili açıklama yapan Belediye Başkanımız H.Caner Can, Göreve geldiğimizde İlçemizin Umumi tuvaleti yoktu bir tane parkı yoktu Müze nedir doğru dürüst bilen yoktu, şimdi ise Çamlıdere Ankara’nın en kapsamlı Turizm ilçesi oldu, İnanç Turizminde, Kültür ve Müze Turizminde, sadece biz varız çok yakın zamanda da termal Turizmle yine gündemi sarsacağız,biz yaptığımız zaman en iyisini yapıyoruz, Ankara’nın en kapsamlı Turizmine sadece biz sahibiz en kapsamlı ve en geniş turizm turları da ilçemizde yapılıyor gelecekte burası Türkiye’nin turizmde örnek ilçesi olacak. Diye konuştu.