ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE MÜZELERİ İLGİ ODAĞI...

Geri

ÇAMLIDERE MÜZELERİ İLGİ ODAĞI OLDU…

26 Eylül 2016

Gençlik ve Spor Bakanlığının sosyal uyum projesi kapsamında Çamkoru Gençlik Kampında bulunan kampçı gençler Çamlıdere merkezinde yaptıkları gezilerde, ilçe merkezinde bulunan müzeleri gezdiler....
Çamlıdere her geçen gün farklı kesimlerin ilgisini çekmeye devam ediyor, Turizm alanında yapılan yatırımlar Çamlıdere’yi ilgi odağı yaptı. Türkiye’nin en kapsamlı Turizmine sahip olan Çamlıdere Örnek ilçe olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal uyum projesi kapsamında Çamkoru Gençlik Kampında bulunan kampçı gençler Çamlıdere merkezinde yaptıkları gezilerde, ilçe merkezinde bulunan müzeleri gezdiler, gezileri sırasında ilk defa böyle güzellikleri gördüklerini vurgulayan çocuklar, Çamlıdere’de bulunduklarından dolayı da çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Sosyal Uyum projesi kapsamında 24 Türk, 60 Suriyeli Genç ve çocuğun bulunduğu Çamkoru gençlik kampı yetkili hocaları İlçe merkezine yaptıkları bu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler. Doğa ve hayvan müzesini, Çamlıdere kültür evini, tarım müzesini, Şeyh Ali Semerkandi müzesini gezdiler, bir çok farklı yerde kamp yaptıklarını ama Çamlıdere’nin çok farklı ve ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Kamp Yetkilileri ve kampçı gençler müze ziyaretleri sonunda Çamlıdere ilçe merkezinde alışveriş yaparak ihtiyaçlarını da ilçe Çamlıdereli esnafımızdan karşıladılar.