ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

BAŞKAN CANER CAN; SÖZ VERDİ Şİ...

Geri

BAŞKAN CANER CAN; SÖZ VERDİ ŞİMDİ GERÇEKLEŞTİRİYOR…

26 Eylül 2016

TERMAL OTEL İNŞAATININ HAFRİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI İKİ YIL İÇERİSİNDE HİZMETE GİRMİŞ OLACAK…
Çamlıdere Belediye Başkanlığına seçildiği günden bugüne kadar verdiği sözleri hepsini yerine getiren ve gerçekleştiren başkan Caner Can şimdide söz verdiği gibi termal otelin yapıma başladı. Çamlıdere ilçesinin Turizm yatırım bölgesi ilan edilmesinden sonra termal otel çalışmalarına başlayan ve sıcak suyun bulunmasıyla hız kazanan termal otel projesinde çalışmaları hızla devam ettiren Başkanımız Caner Can, Termal Otel inşaatının hafriyat alınması çalışmalarını başlattı.
Çamlıdere İlçesinde yapılan büyük yatırım ve projeler sonucunda Mimari Projesi tamamlanan Termal Otel Projesi, Başkan Caner Can söz verdiği gibi Kurban Bayramı sonunda hemen hafriyat çalışmalarını başlattı. Hafriyatın alınmasından sonra temel atma töreni de yakın zamanda yapılacak ve iki yıl içerisinde hizmete girmiş olacak. Sıcak su sondaj kuyusundan başlatılan su aktarım ve taşıma çalışmaları da büyük bir hızla devam ediyor.
Termal suların aktarım esnasında soğumasını engelleyen ve yer altı artezyen kuyusundan çıktığı sıcaklıkta Termal otel kullanım alanına kadar sıcaklığını muhafaza edecek olan özel yalıtımlı ve özel imalatlı aktarım hattı boruların döşenmesi ve kanal kapama ve borulara su verme çalışmaları ise bütün hızıyla devam ediyor.