2015 YILI MÜJDELERİNİN 2.Sİ SU ARITMA TESİSİ

2015 YILI MÜJDELERİNİN 2.Sİ SU ARITMA TESİSİ

Çamlıdere içme suyu arıtma çalışmalarında son noktaya gelindi. 05.02.2015 tarihi itibariyle tüm bağlantıları yapılıp denemeye başlanarak belirli aralıklara şebekeye su verildi. Bu hafta içi açılışı yapılacak olan tesis tam kapasiteyle çalışacak.

Başkanımız Caner CAN’ın ısrarları ve ASKİ Çamlıdere Şube Müdürü Musa KIZILKAYA’nın yoğun çabalarıyla acil olarak çıkarılan proje ile artık içme suyu çamurlu akmayacak. İlçemizin Kayabaşı mahallesinde bulunan kapan mevkiinde kurulan su arıtma tesisi sayesinde içme suyu temiz bir şekilde musluklardan akacak.

19 Ocak 2015 tarihinde temeli atılan arıtma tesisi 06.02.2015 itibariyle tüm hazırlıkları bitmiştir. Önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan tesis tam kapasiteye geçerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. İlçe halkımıza hayırlı olsun.