ULUSLAR ARASI ŞEYH ALİ SEMERKA...

ULUSLAR ARASI ŞEYH ALİ SEMERKANDİ ÇALIŞTAYI YAPILDI.

27 Mayıs 2024
Manevi şemsiyesi altında olduğumuz Şeyh Ali Semerkandi hazretlerine ithafen düzenlenen Uluslarası Ali Semerkandi Çalıştayı'nın açılışını gerçekleştirdik.
Bilinmesini isterim ki yapılan etkinliklerin dışında Anadolunun Türk İslam memleketi haline gelmesinde manevi misyonu olan başta Hacı Bayram Veli Hazretleri ve Şeyh Ali Semerkandi Hazretlerinin misyon ve vizyonunu emanet bilip geleceğimizin temaninatı olan gençlerimize, gelecek nesillere tanıtma ve tevdi etmek için gayret göstereceğiz.
Bu kapsamda, yeni dönemde belediyemiz ve ilgili kurum-kuruluşların işbirliği içerisinde yılda bir haftayı Şeyh Ali Semerkandi Hazretlerini anma haftası ilan edip Ulusal ve Uluslarası paneller, çalıştaylar, etkinlikler düzenleyerek, üzerimize düşen manevi sorumluluk için çalışacağız.