ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

MÜZELER KAPALI OLMASINA RAĞMEN...

Geri

MÜZELER KAPALI OLMASINA RAĞMEN TUR GRUPLARI ÇAMLIDERE'YE AKIN ETTİ.

26 Haziran 2019

MÜZELER KAPALI OLMASINA RAĞMEN TUR GRUPLARI ÇAMLIDERE'YE AKIN ETTİ.

Milli Eğitim Bakanlığının Öğretmenlere Yönelik Yapmış olduğu kültür, müze, doğa eğitimleri seminerleri kapsamında Çamlıdere'nin pilot bölge ilan edilmesiyle birlikte Ankara’da bulunan Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı bütün okullarımız da görev yapan Öğretmenler turlar halinde Çamlıdere’yi ziyaret etmeye devam ediyorlar. 
Pazartesi günleri Türkiye genelinde tüm müzeler kapalı olmasına rağmen Çamlıdere Belediyesi gelen turlar için müzelerin tamamını açtı. Her geçen gün gelen tur sayısının artmasıyla beraber tatil gününde müzelerin kapıları sonuna kadar ziyaretçilerin daha çok bilgi sahibi olmaları için Çamlıdere Belediyesi Turizmde farkını ortaya bir kez daha koydu.
İlçemizde bulunan her biri kategorisinde bir numara olan müzeleri, eşsiz doğası, sportif alanları, etkinlik alanları, piknik alanları ve inanç turizmi ile de Şeyh Ali Semerkandi hazretlerinin kabrinin bulunduğu Şeyh Ali Semerkandi Külliyesi yaz tatilinin başlamasıyla birlikte akın akın yerli turist ile dolmaya devam ediyor.
İlçemizi bugün Yenimahalle Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi 40 kişi, Yenimahalle Atatürk Orta Okulu 50 kişi, Ankara Yunus emre izcilik kulübü 100 kişi, Bahçelievler 100.yıl mesleki ve teknik Anadolu lisesi 75 kişi olmak üzere tur kapsamında ilçemizi ziyaret ettiler. Ayrıca özel tur kapsamında Gündoğdu Turizm seyahat acentesi olarak ta 50 şer kişilik 2 otobüs özel tur ilçemizi ziyaret ettiler.