FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZ İLE Bİ...

FİLİSTİNLİ ÇOCUKLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK.

14 Haziran 2024
Acımasız İsrail yönetiminin Gazzede yürüttüğü soykırım sırasında yaralanıp tedavi amacıyla ülkemize gelen Filistinli çocuklarımız yararına düzenlenen etkinliğe ev sahipliği yaptık.
Program kapsamında ilçemize teşrif eden Tarım Orman Bakanımız Sayın İbrahim YUMAKLI başta olmak üzere HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Mahmut ARSLAN, Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN ve birçok bürokratı ilçemizde ağırladık.
Başta Sayın Bakanımız olmak üzere misafirlerimizin doğa harikası ve manevi iklime sahip Çamlıderemize olan ilgilerini şahit olup en yakın zamanda tekrar ağırlamak üzere akitleştik.
Programda emeği olan HAK-İŞ ve Memur Sen Konfederasyonları Yöneticilerine teşekkür ediyorum.